Ibland kan man behöva ta Smslån eller lån efter kontorstid. Många långivare erbjuder utbetalningar efter kontorstider, till och med under natt eller helger.

Långivare vet att behov av pengar snabbt finns hos många människor och att det inte innebär att man är en ekonomiskt slarvig person bara för att man ansöker om ett lån med utbetalning under kvällstid.

Tvärtom kan det vara att man ska resa på en resa eller semester och glömt av att man inte hade tillräckligt med pengar för att unna sig något extra. 

En annan situation som kan inträffa är att min kyl eller frys eller annan vitvara går sönder på kvällen Precis när man ska resa vilket resulterar i att man behöver lite snabba pengar för reparationen under helgen.

Oavsett vad så har vi sammanställt en lista med de långivare som erbjuder smslån på kvällstid samt utbetalningar på kvällstid eller natt. Ni kan enkelt filtrera bland alla långivare ovan.

Hur ansöker man om smslån på kvällen?

Ansökan går till som en helt vanlig ansökan för smslån.  Det man behöver säkerställa är radon givaren har öppet och har en handläggare på plats vid ansökningen. Detta kan du se genom att filtrera i vår lista ovan bland alla långivare som erbjuder smslån på kvällstid.

Oftast handlar det om att långivarna stänger klockan 21 eller 22 på kvällen.

Det andra man behöver kontrollera är att långivaren använder samma bank som du själv har.

Ibland är det så att låna givaren har en annan bank vilket kan medföra att överföringen tar en till två bankdagar.

Ansök gärna med några minuters marginal före stängning hos långivaren så att de har tid att gå igenom ansökan och ordna direktutbetalning.

Vi vill även påpeka att även om man ansöker efter stängningsdags dvs några minuter senare så har man fortfarande chans att få pengarna utbetalda samma kväll. Det är dock inget att räkna med.

SMSLån på kvällen trots betalningsanmärkning

Alltfler långivare erbjuder SMS lån trots betalningsanmärkningar. Själva ansökningen sker som vanligt och en kreditprövning sker. Betalningsanmärkningar betyder inte att man inte blir beviljad ett SMS lån. Det finns många långivare som erbjuder smslån trots betalningsanmärkningar och det finns även många långivare som erbjuder smslån på kvällstid trots betalningsanmärkningar.

SMSLån på kvällen utan UC

Smslån på kvällstid utan UC finns också. Vi kan enkelt filtrera i vår lista ovan bland alla långivare som erbjuder lån utan UC för att göra ansökan hos dem.

Att tänka på angående SMSLån på kvällen

Sammanfattningsvis så gäller det alltså att man är ute i god tid innan långivarens stänger ca en timme före stängning vid ansökan. Då kan man säkerställa att långivaren hinner bearbeta ansökan och eventuellt bevilja lånet.

Glöm inte att kontrollera att rådgivaren använder samma bank som de vill ha pengarna utbetalda till. Annars kan det dröja en till två bankdagar innan pengarna finns på kontot.

Ansök inte om smslån för sent på kvällen då långivare oftast endast har öppet till 22 som senast. Kontrollera deras öppettider.

Risker med lån

Vi vill även påpeka att det inte bör ta ett lån bara för att festa eller spela på online casinon.

Vi rekommenderar att man är noggrann med sin ekonomi och inte slösar pengar som man inte har råd att återbetala till rådgivare i tid.

Close Menu