SMSLån under helg erbjuds av flera långivare med utbetalningar under helger och även kvällstid.

I vanliga fall så finns inga handläggare på plats under helger och kvällstid eftersom kontor har stängt och även bankerna. På senare tid har dock många banker och långivare förstått att de kan erbjuda lån under helger och kvällstid också. Gå och rådgivare tjänar trots allt ganska mycket pengar på att folk i Sverige tar lån från dem och därmed lönar det sig att erbjuda deras tjänster utanför normal arbetstid.

Ingen skillnad på ansökningsprocess

Ingen skillnad på ansökningsprocessen för ett lån som ska betalas ut under helgen eller under kvällen. Det krävs fortfarande en kreditprövning eller kreditupplysning ihop med konstens alla andra regler.

Det är skillnad på ansökan och utbetalning

Ansöka om ett lån under helgen är en sak men att få utbetalningen samma dag Eller till och med under samma timme är en annan sak. Var därför extra uppmärksam med just utbetalningen sker från de ni ansöker om lån.

Restaurang vet att en banköverföring från en bank till en annan bank oftast tar en till två vardagar (arbetsdagar). Om man då har ett bankkonto hos en bank och lån givaren betalar ut pengar från en annan bank så måste man ändå vänta tills nästkommande en till två vardagar innan man fått pengarna på kontot. 

Detta är ett problem som allt fler banker och långivare har förstått och därför har många långivare konton i flera banker just för att kunna betala ut direkt till ert konto utan fördröjning.

Inte ovanligt att ta SMSLån under helger

Det är inte alls ovanligt att man behöver snabba pengar och ett SMS lån under helger. Såsom oförutsedda saker kan hända under vanliga vardagar eller arbetsdagar så kan självklart oförutsedda saker hända även under helger. 

Så är det många som åker på semester inför helger eller under helgerna eller på andra korta resor. Det är snarare så att mycket mer händer under en helg än under en vanlig vardag eftersom folk planerar in mer i sin fritid under helgen än vad de gör under vardagar efter arbetstid. 

Lördag och Söndag är fortfarande begränsat

Trots att allt fler långivare erbjuder dessa helgutbetalningar så är det fortfarande begränsat. Inte många långivare som har öppet eller har möjlighet att bevilja lån under helger och ännu mindre som har möjlighet att betala ut till just ett konto så att ni får pengarna under samma dag.

Hur ansöker jag om lån under helgen

Ökningen gå till precis som ett vanligt låneansökan och ni kan enkelt filtrera alla lån där långivare har möjlighet att bevilja lån under helgen här hos oss.

Varför har inte alla långivare helgutbetalningar?

Den vanligaste orsaken till varför långivare inte har helg utbetalningar eller varför de inte beviljar lån under helgen är att de helt enkelt inte har personal på plats. Givare behöver folk på plats för att kunna bedöma ens kredit innan ett lån beviljas.

Orsak till varför banker och långivare inte betalar ut lån eller helger eller ens har personal på plats under helger för att bevilja lån är att historiskt sett så tycker dessa att att helger och kvällar är en dålig tid för låneansökan.

Är låneansökan som kommer in ett på natten på en fredag kväll eller lördag morgon Är banker skeptiska till. Har man gjort den under fyllan eller på en fest, och inte varit helt nykter kanske? Det är lite så som banker och långivare tänker.

Ta inte lån i onödan

Vi vill poängtera att man inte bör ta lån i onödan bara för att lösa ett underskott i budgeten. Det är ingen rolig situation ha en skuld som inte kan betala tillbaka som bara växer och växer. Snabblån och smslån skall användas för akuta behov av pengar till något som är viktigt samtidigt som man vet att man med all säkerhet kan betala tillbaka lånet i tid. 

Om man ofta tar smslån och snabblån bara för att festa eller göra andra saker som inte anses vara så viktigt så bör man se över sin ekonomi istället.

Frågor man bör ställa sig är exempelvis:
Vad är orsaken till att man har dålig ekonomi?
Vilka utgifter och intäkter har jag?
Kan jag planera bättre?

Close Menu