Många långivare erbjuder SMS lån direkt med direktutbetalning till ert konto.
Det innebär att att man får pengarna på kontot väldigt fort efter att man har blivit beviljad lånet.

Vi har skapat en lista nedan där ni enkelt kan välja ut vilken långivare ni vill ansöka om lån hos, med direkt utbetalning.

Många av dessa långivare erbjuder även utbetalningar under kvällstid eller helger. Se till att vi har samma bank som långivaren använder för utbetalning så att ni får pengarna samma dag.

Har man inte samma bank som långivaren så kan det dröja en till två arbetsdagar innan man får pengarna på kontot.

Med SMSlån som har direkt utbetalning så kan man låna väldigt snabbt och få pengarna på kontot samma dag.

Snabb utbetalning och låna pengar

Låna pengar med snabb utbetalning är lättare idag än för några år sedan. Många långivare erbjuder som sagt direktutbetalning till ett konto så länge man har samma bank får man även pengarna inom några minuter efter att lånet är beviljat. 

Har man inte samma bank ta det på arbetsdagar innan man får pengarna på kontot. 

Få SMSlån med direktutbetalning

För att ansöka om ett SMS lån med direktutbetalning så kan ni följa stegen nedan. Det finns en del saker man behöver tänka på när man ansöker om ett SMS lån med direkt utbetalning.

1- Se till att långivaren erbjuder direktutbetalning

Behöver göra är att kolla så att rådgivaren erbjuder direktutbetalning överhuvudtaget. Det erbjuder inte detta. Det är värt att nämna är att direktutbetalning oftast gäller smslån, snabblån, eller mikrolån av mindre belopp.

Blodgivare som erbjuder direktutbetalning brukar innebära att pengarna finns på kontot efter cirka 15 minuter men tiden varierar.

2- Samma bank som långivaren

De allra flesta vet att en banköverföring från en bank till en annan brukar ta två till tre arbetsdagar. Detta gäller även långivare som ska betala ut pengar till ert konto. 

Det andra ni ska göra är alltså att kolla vilken bank långivaren använder och säkerställa att de kan betala ut från samma bank där ni har konto. Många långivare har även konton hos olika banker för utbetalningar just för att kunna betala ut direkt och omgående till sina kunder.

Banker som Nordea, Handelsbanken eller Swedbank är de vanligaste bankerna.

3- Ansök i tid

Det gäller att man gör ansökan under kontorstider för just den långivarens om man ska ansöka om lån hos. Olika långivare har olika kontorstider och en del långivare har handläggare och personal på plats ända fram till 22 på kvällar och under en viss tid på helger. Tiderna varierar, så kontrollera innan.

Var gärna ute i god tid när ni gör ansökan exempelvis en timme före stängning så att ärendet hinner bli beviljat. Vid varje ny ansökan behöver en kreditprövning göras och oftast får man svar ganska snabbt om man blir beviljad eller inte.

De flesta långivare använder sig då av Upplysningscentralen för att göra en kreditprövning men det finns även de långivare som använder andra företag än Upplysningscentralen.

Att tänka på vid direktutbetalning

Snabba pengar kan vara bra i situationer där man faktiskt behöver pengarna till något viktigt. Det gäller att man har god ekonomi och har koll på att man ska betala tillbaka lånet i tid.

Har inte lån för onödiga saker som en utekväll och extra alkohol för att festa. Ta inte heller lån om de endast ska spela på en bettingsajt eller liknande.

Fördel med direkt utbetalning av lån

Fördelar med att få en direkt utbetalning snabbt på kontot är att man snabbt kan lösa en ekonomisk kris som man hamnat i, exempelvis en reparation av bilen eller kylskåpet som har gått sönder. 

Då kan snabblån eller smslån med direktutbetalning vara en bra lösning till problemet om man har det lite smalt i plånboken för tillfället.

Close Menu