Företagslån utan säkerhet går bra att ta till företag och är oftast smidigare och snabbare att få beviljade än vanliga företagslån med säkerhet. 

Skillnaden mellan dessa typer av någon är att företagslån utan säkerhet ofta är mindre summor är företagslån med säkerhet. 

Företagslån utan säkerhet Kan företaget snabbt använda pengarna till investeringen eller det de behöver i företaget. Utbetalning brukar ske relativt snabbt och det det kan vara till fördel för företagen i många fall.

Olika företagsformer

Finns många olika typer av företagsformer och nedan har vi listat de vanligaste.

Oavsett om du vill ha ett blancolån eller mikrolån till företaget så har du säkerligen ett av nedan företagsformer.

  • Aktiebolag – AB
  • Enskild firma – EF
  • Handelsbolag – HB
  • Kommanditbolag – KB

Låna pengar till företaget utan säkerhet med bäst ränta

I vår stora jämförelse kan ni se och jämföra alla lån är till företag och själva se vilken ränta de erbjuder och andra variabler där ni kan jämföra och se vilket som passar ert företag bäst. 

Ofta har företagslån utan säkerhet en lite högre ränta och därför är våran jämförelse guide väldigt bra för att jämföra de olika erbjudandena som låneinstitut den erbjuder.

Hur ansöker man om företagslån utan säkerhet

Ansökningen går till precis som Vilken låneansökan som helst dvs att man ansöker helst via internet och får även svar ganska snabbt ibland till och med samma dag om det blir beviljat eller om det krävs kompletteringar. 

Close Menu